Trainingen

Maak een afspraak

T 073-5032986
M info@fysioberlicum.nl

Trainingen

individueel, maar toch in een groep

Bij fysiosport Berlicum kunt u verantwoord trainen in groepsverband onder begeleiding van een bewegingscoach. De basis van de training is uw eigen persoonlijk trainingsschema, dat naar aanleiding van de intake is gemaakt. U heeft een persoonlijke doel. Deze training kan bestaan uit conditie-, kracht- en/of coordinatie training. Daarnaast wordt er gedurende de groepstraining een gezamenlijke training gegeven door de fysiotherapeut, gericht op de vraag van de groep. Dit kan een circuittraining zijn, grondoefeningen of er kan meer nadruk gelegd worden op mobiliteit of ontspanning

 

Conditie bepalen

Aan de hand van een fitheidstest wordt eerst uw algehele conditie bepaald. Tijdens de test, die 45 minuten duurt, wordt er gekeken naar uw gewicht, bloeddruk en vetpercentage. De lenigheid en de kracht van benen, armen en romp wordt bepaald en het uithoudingsvermogen wordt gemeten. De trainingsdoelen, die uit de test naar voren komen, worden besproken en we maken een individueel oefenprogramma voor u.

 

Samen bewegen

Er wordt getraind in kleine groepjes van maximaal 16 personen. De grootte van de groep is mede gekozen om iedereen een zo goed mogelijke individuele begeleiding te geven.