Nieuws

Maak een afspraak

T 073-5032986
M info@fysioberlicum.nl

Vorige week hebben er weer mensen de Valtraining afgerond!

12-juli-2022

“Deze groep heeft vorige week de laatste les van ‘Vallen Verleden Tijd’ gehad. Zij gingen allemaal met een tevreden gevoel naar huis. Het bracht hen bewustwording, afname van valangst en de motivatie om door te gaan met sport en bewegen! In het najaar start waarschijnlijk een nieuwe cursus, wij houden u tijdig op de hoogte. Voor interesse kunt u mailen naar linda@fysioberlicum.nl

- Lees verder -

Nieuwe collega Ilse Wijgergangs

15-juni-2022

Vanaf 21-06-2022 komt Ilse ons team versterken. Zij zal het nieuwe gezicht zijn achter de balie en u te woord staan aan de telefoon van dinsdag t/m vrijdag.

- Lees verder -

Nieuwe collega Jason Pijnappels

01-januari-2022

Vanaf 1 januari 2022 werkt Jason bij ons. Hij komt als algemeen fysiotherapeut ons team versterken.

- Lees verder -

FysioBerlicum werkt samen met Praktijk Achter de Blauwe Deur

31-juli-2021

FysioBerlicum en Praktijk Achter de Blauwe Deur uit Sint Michielsgestel werken samen wat betreft  de kinderfysiotherapie. Door deze samenwerking bieden wij de mogelijkheid tot kinderfysiotherapeutische begeleiding in Berlicum. Kinderfysiotherapeuten Anniek Spierings , Ilse van de Veerdonk en Sanne van Dam (i.o.) zullen deze begeleiding binnen FysioBerlicum op zich nemen. Zij werken op de voor u vertrouwde locatie aan de Milrooijseweg 61 in Berlicum.

- Lees verder -

Nieuwe collega Tim Visser

01-januari-2021

Vanaf 1 januari 2021 is Tim Visser onze nieuwe "vaste" collega. Hij werkt al enkele maanden bij ons als waarnemer maar komt vanaf nu ons team, als vaste kracht, versterken.

- Lees verder -

Samenwerking Diëtiste Kirsten Frunt en Fysiotherapeute Giesleen Thissen

01-november-2020

 

- Lees verder -